RSS

EIVIBLOCS, trobada d'edublocaires

dijous, 27 d’octubre del 2011L’APREP inicia una nova acció en aquest nou curs que consisteix en una trobada de blocaires educatius que es dirà EIVIBLOCS.

La renovació pedagògica en el segle XXI vendrà donada, en gran part, per la introducció  de la tecnologia educativa a l’educació. Les TIC ens estan oferint una nova oportunitat per al debat i el canvi metodològic. La definitiva transformació de l’educació vendrà impulsada per un ús adequat de les TIC com a eina al servei de l’aprenentatge de l’alumnat.

En els nostres centres educatius ja hi ha una gran quantitat de docents que han creat i mantenen un bloc educatiu. Aquests blocs s’han consolidat i han permès obrir les aules i els centres a l’entorn, fomentar la participació i col·laboració de la comunitat educativa, donar a l’alumnat el protagonisme que ha de tenir en la construcció del seu propi aprenentatge... Per tot això, des de l’APREP, volem donar el nostre suport a tot el professorat que, amb el seu esforç, està col·laborant en la millora de la qualitat del sistema educatiu.

EIVIBLOCS pretén ser una trobada per compartir els blocs que gestionen els docents de tots els nivells  dels centres educatius d’Eivissa i Formentera. Els objectius que ens plantejam en aquesta trobada són compartir i intercanviar impressions per seguir aprenent i millorant i animar a nous docents a crear els seus blocs educatius.

Per aquests motius, us volem demanar la vostra col·laboració i participació en aquesta trobada, que està previst celebrar durant el mes de gener de 2012. Si en el vostre centre manteniu un o més blocs, si hi ha professorat que té blocs personals sobre educació, si teniu blocs d’aula..., no ho dubteu, participau-hi!

Si hi voleu participar heu d’emplenar aquest formulari que us enllaçam tot seguit. Veureu que es tracta d’un qüestionari molt breu i senzill que no us costarà més que dos minuts emplenar.

Per emplenar el formulari, pitjau el següent enllaç:


Agraïriem molt feu arribar aquesta informació a tot el professorat. I seguiu pendents d'aquest bloc perquè us mantindrem informats de totes les novetats.

Els docents que mantenen blocs es caracteritzen pel seu esperit col·laborador i compromès... el mínim que mereixen és el reconeixement dels companys d’una feina ben feta! I l’APREP vol col·laborar donant suport a la seva feina.  Esperam els vostres formularis emplenats, i aviat, tornareu a tenir notícies nostres amb nova informació més concreta.