RSS

Emotiu acte

dimarts, 15 de març del 2011

Avui érem molts a la sala de plens del Consell Insular d'Eivissa acompanyant al nostre amic Ildefons en un acte que ha resultat estar ple d'emoció.

El Conseller d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Bartomeu Llinàs, i el President del Consell Insular d'Eivissa, Xico Tarrés, han fet el lliurament a Ildefons Juan Marí de la Medalla al mèrit educatiu. La primera vegada que es concedeix aquest reconeixement a un mestre d'Eivissa i no es podia haver triat millor persona.

La sala estava plena. Tothom que l'estima hi era: familiars, amics i amigues, companys i companyes de l'escola i les entitats en les quals n'Ildefons ha col.laborat, i en definitiva, de l'educació. I tots i totes ens hem emocionat, hem vibrat amb les paraules del Conseller i del President en honor a n'Ildefons i hem compartit cada una de les dedicatòries emocionades que li feien. Però sobretot, ens hem emocionat amb les pròpies paraules de n'Ildefons perquè han estat plenes de records i moments feliços, com aquest mateix que estàvem vivint.

Ha estat un acte entre amics i amigues... gent que compartim els principis de n'Ildefons, que hem après d'ell i que volem seguir el seu camí iniciat. I per això no ens ho podíem perdre.

L'enhorabona, de nou, amic Ildefons, i com has dit, "fins l'any que ve"


Notícia a Diario de Ibiza
Notícia a Última Hora Ibiza