RSS

Cloenda curs 2010-11 i inici curs 2011-12

dilluns, 29 d’agost del 2011


Benvolguts i benvolgudes amics i amigues de l'APREP,

Ens sap molt de greu informar-vos amb tant de retard de la feina de l'APREP, però confiam en que encara confieu amb nosaltres i encara que us ho diguem un poc tard, sabeu que naltros seguim treballant... poc a poc, com podem, però amb moltes ganes i il·lusió.

A final de curs vàrem tenir una pèrdua molt important però l'APREP ha de continar la tasca perquè n'Ildefons és el que hauria volgut, sense dubte, que continuem la tasca que ell va iniciar, juntament amb altres mestres, per l'escola pública de les nostres illes.

Idò bé, això feim i per això, us informam del següent:

- que en la segona convocatòria del Premi d'Innovació Pedagògica APREP no es va presentar cap projecte
- i que ja estam treballant pensant en millorar la promoció i projecció del Premi perquè arribi a tots els docents a qui pugui interessar, perquè el que tenim clar és que als nostres centres hi ha professorat fent feines molt bones.
- que estam tancant ja el programa del cicle Parlant d'educació, del qual pensam que us podrem donar notícies durant el mes de setembre
- i que ja estam treballant també per a noves accions en aquest nou curs 2011-12, però que encara no podem anunciar perquè primer, hem de confirmar que tenim el suport institucional suficient per tirar-les endavant.

I per suposat, el que sí farem quan ho poguem confirmar, és informar-vos amb major puntualitat... veritat que encara podem comptar amb la vostra confiança i col·laboració?

Idò, ara que ja hem tancat el curs amb les darreres informacions que teníem pendents... ja podem dir: MOLT BON CURS 2011-12!