RSS

Conferència de Dolors Forteza

diumenge, 23 de gener del 2011

El dijous vàrem gaudir de la primera conferència del cicle d'enguany que ha estat a càrrec de na Dolors Forteza, doctora en Psicopedagogia i professora de la Universitat de les Illes Balears amb un ampli recorregut professional, del qual destaca haver estat la Degana de la Facultat d'Educació d'aquesta Universitat durant molts d'anys.

Un cicle amb aquest subtítol, una escola per a tothom, no podia començar amb altre tema que no fos l'educació inclusiva. I segons la nostra ponent, l'educació inclusiva només és una qüestió de valors, per tant, sens dubte, una cosa possible a més de necessària i justa, paraules que són en definitiva, el resum de les raons per aprendre junts.

I els principis també tenen un resum que es simbolitza amb tres paraules, totes començant per la lletra p: presència, participació i progrés.

Si tenim clara la nostra filosofia, podrem fonamentar les nostres pràctiques. I com que no ens va quedar cap dubte, idò ara sí que no tenim excusa per a millorar aquesta vessant de la nostra pràctica docent.

Aquestes només són algunes de les idees que ens va llançar na Dolors Forteza... si us la vàreu perdre i si us heu quedat amb la intriga d'aprofundir-hi, no patiu que aviat tendrem el vídeo de la conferència, cortesia de Club Diario de Ibiza.

Fotos a Picasa:Aquí podreu llegir la notícia publicada ahir, dissabte 23 de gener de 2011 a Diario de Ibiza.


Vídeos cedits per Club Diario de Ibiza

Conferència Dolors Forteza from aprep1 on Vimeo.

1ª Part de la conferència L'educació inclusiva, una qüestió de valors a càrrec de Dolors Forteza dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i CEP d'Eivissa.Conferència Dolors Forteza (2ª part) from aprep1 on Vimeo.

2ª Part de la conferència L'educació inclusiva, una qüestió de valors a càrrec de Dolors Forteza dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i CEP d'Eivissa.Conferència Dolors Forteza (3ª part) from aprep1 on Vimeo.

3ª Part de la conferència L'educació inclusiva, una qüestió de valors a càrrec de Dolors Forteza dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i CEP d'Eivissa.Conferència Dolors Forteza (4ª part) from aprep1 on Vimeo.

4ª Part de la conferència L'educació inclusiva, una qüestió de valors a càrrec de Dolors Forteza dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i CEP d'Eivissa.