RSS

Conferència d'Enrique Roca Cobo

divendres, 30 d’abril del 2010

El passat dimecres vàrem tancar el cicle de conferències d'enguany amb la ponència d'Enrique Roca Cobo sobre avaluació.

L'avaluació externa només té sentit si és per conèixer, comparar, rendir comptes i en definitiva, millorar. El rànquing no és més que una part de les dades, i es pot córrer el risc de simplificar els fets si es descontextualitzen les dades. Sense dubte, l'avaluació de les competències és un dels nostres reptes més propers.


Podeu llegir aquí la notícia de Diario de Ibiza i ben aviat tendreu la presentació i el vídeo complet de la conferència.

Conferència Enrique Roca Cobo (1ª part) from aprep1 on Vimeo.

1ª Part de la Conferència "La evaluación de las competencias básicas" de Enrique Roca Cobo al cicle de conferències de l'APREP. Abril 2010Conferència Enrique Roca Cobo (2ª part) from aprep1 on Vimeo.

2ª Part de la Conferència "La evaluación de las competencias básicas" de Enrique Roca Cobo al cicle de conferències de l'APREP. Abril 2010Conferència Enrique Roca Cobo (3ª part) from aprep1 on Vimeo.

3ª Part de la Conferència "La evaluación de las competencias básicas" de Enrique Roca Cobo al cicle de conferències de l'APREP. Abril 2010Aquest cicle de 2010 ja ha acabat, però a l'APREP ja treballam per al de 2011. Si voleu col·laborar, sereu molt benvinguts i benvingudes! Seguirem en contacte amb aquest bloc i us mantindrem informats de totes les properes iniciatives, però mentrestant, bon fi de curs!

I moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport i col.laboració!