RSS

Video conferència Antoni Zabala

dijous, 26 de febrer del 2009

Estimats i estimades amics i amigues,

La conferència d'Antoni Zabala va ser molt bona i llarga. Tant, que per poder-la penjar l'hem hagut de dividir en quatre parts.

Conferència Antoni Zabala from aprep1 on Vimeo.

1ª Part de la conferència Com aprendre i ensenyar competències a càrrec d'Antoni Zabala dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Febrer 2009.Conferència Antoni Zabala (2ª Part) from aprep1 on Vimeo.

2ª Part de la conferència Com aprendre i ensenyar competències a càrrec d'Antoni Zabala dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Febrer 2009.Conferència Antoni Zabala (3ª Part) from aprep1 on Vimeo.

3ª Part de la conferència Com aprendre i ensenyar competències a càrrec d'Antoni Zabala dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Febrer 2009.Conferència Antoni Zabala (4ª Part) from aprep1 on Vimeo.

4ª Part de la conferència Com aprendre i ensenyar competències a càrrec d'Antoni Zabala dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Febrer 2009.


Video cedit per Club Diario de Ibiza