RSS

Adhesió

dijous, 29 de març del 2012

L’APREP s’adhereix a l’assemblea de mestres i professors en català de les illes Balears.



La llengua catalana viu actualment una difícil situació a les Illes Balears, per mor de les diferents actuacions legislatives que han emprès el Govern de les Illes Balears, com la modificació de la Llei de la funció pública i la Llei de normalització lingüística, així com la intenció de derogar el Decret de mínims que regulava l’ensenyament en la nostra llengua, impedint que el català sigui la llengua vehicular als nostres centres educatius.

Per aquest motiu, l’APREP ha decidit adherir-se a l’assemblea de mestres i professors en català de les illes Balears, de la qual ja en formen part entitats com l’Institut d’Estudis Eivissencs, l’Obra Cultura Balear, l’Associació 8 d’agost, el MRP de Menorca, l’Escola d’Estiu de Mallorca, el Moviment d’Escoles Mallorquines o l’Associació Cultural de Menorca.

Ben aviat es farà la presentació de l’esmentada assemblea a l’illa d’Eivissa, acte al qual l’APREP hi serà present.

Vos anirem informant. Mentre no estigui activa la pàgina web de l’assemblea a Eivissa, podeu trobar informació a la pàgina de Facebook de l’assemblea de mestres i professors en català de les illes Balears:

http://www.facebook.com/pages/Mestres-i-professors-en-catal%C3%A0-Illes-Balears/292623497420320