RSS

Conferència Aníbal de la Torre

divendres, 25 de març del 2011

No ens va quedar cap dubte: les TIC són les eines fonamentals del sistema educatiu actual per obrir aules, generar experiències i expandir l'educació.

Per Aníbal de la Torre les TIC són eines que ens ajudaran a què els alumnes facin, realitzin les activitats que li permetran construir el propi aprenentatge. No necessitam nou maquinari per seguir fent el mateix i que sigui només el professorat el que crea i l'alumnat el que reprodueix. En un món canviant com el nostre, necessitam formar en habilitats per al tractament de la informació i la creació de coneixement i no solament la seva reproducció. Ja no té sentit un ensenayment basat en l'aprenentatge memorístic quan les dades estan ja a la nostra disposició des de qualsevol aparell, per petit que sigui, amb accés a Internet.

I encara més, en treballar amb TIC no es tracta només de treure l'escola cap enfora, cap a la societat, sinó de portar a l'escola, cap endins, els nous models de treball col·laboratiu i en xarxa que les TIC han aportat a la nostra societat.




Podreu gaudir del discurs il·lusionant d'Aníbal de la Torre ben aviat quan tenguem els vídeos disponibles.

Més fotos de l'acte:


Enllaços:
Aníbal de la Torre a Eivissa per Guida Al·lès
Notícia a Diario de Ibiza