RSS

Video Conferència Jordi Adell

divendres, 13 de març del 2009




I per aquells que no hi varen poder assitir i pels que hi vulguin aprofundir, aquí teniu la conferència completa de Jordi Adell en tres vídeos.


Conferència Jordi Adell (1ª Part) from aprep1 on Vimeo.

1ª Part de la conferència L'educació de la generació digital a càrrec de Jordi Adell dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Març 2009.



Conferència Jordi Adell (2ª Part) from aprep1 on Vimeo.

2ª Part de la conferència L'educació de la generació digital a càrrec de Jordi Adell dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Març 2009.



Conferència Jordi Adell (3ª Part) from aprep1 on Vimeo.

3ª Part de la conferència L'educació de la generació digital a càrrec de Jordi Adell dins el cicle "Parlant d'Educació" organitzat per l'APREP i el CEP d'Eivissa. Març 2009.





Video cedit per Club Diario de Ibiza

I aquí podeu llegir la notícia publicada a Diario de Ibiza el dissabte, 14 de març de 2009.

Conferència Jordi Adell

"L'educació de la generació digital" és el títol de la conferència que el nostre convidat, el professor Jordi Adell, ens va fer ahir a les 20 h a Club Diario de Ibiza.
El ponent va analitzar la relació que tenen els nostres alumnes amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació i per la qual cosa, va justificar un procés d'ensenyament-aprenentatge que contempli la seva integració com a mitjà d'aprenentatge.I per suposat, en prenem nota.
Notícia publicada a Diario de Ibiza.

Aquí teniu la seva presentació que per cert, destaca, a més de per l'interés del contingut, per la bellesa estètica del muntatge.


I aquí també teniu algunes fotos que vàrem fer a la conferència:

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

Tercera conferència del cicle Parlant d'educació

dilluns, 9 de març del 2009

Aquest dijous, 12 de març, l'APREP torna a rebre un convidat d'excepció, el professor de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació de la Universitat Jaume I de Castelló, Jordi Adell.



Esperam que no falteu a la cita, i ja sabeu que ens trobam a Club Diario de Ibiza el dijous a les 20 h.