RSS

Nova plataforma educativa: Pitiüses per l'Acord Educatiu

diumenge, 15 de juny del 2014



L'APREP celebra el naixement d'una nova plataforma d'àmbit educatiu. Ahir es va presentar Pitiüses per l'Acord Educatiu, que té l'objectiu de redactar un document pel pacte en educació.

La seva voluntat de fomentar la participació de tota la comunitat educativa es fa ja palès només en la seva pròpia estructura i dinamització de la tasca a realitzar. A partir d'un esquema base, s'habiliten espais i terminis per  a què es facin les aportacions. Després un grup en prepararà la redacció final a partir de totes aquestes col·laboracions.

Sens dubte, una iniciativa de gran valor, tant per l'objectiu final com per la dinàmica de funcionament proposada. Una manera d'estructurar tota la comunitat educativa entorn d'una tasca que marcarà un precedent en el marc de la participació educativa a les Pitiüses.

Enhorabona per la iniciativa! I sort i encert per aquesta ingent i valuosa feina que us proposau. L'APREP us seguirà amb interès i il·lusió!

http://pitiusesacordeducatiu.blogspot.com.es/



En aquests moments, està obert el termini per a participar en torn del tema "alumnes". L'APREP us anima a aportar la vostra opinió!