RSS

Conferència César Coll

dimarts, 13 de març del 2012



La I Trobada de blocs educatius d'Eivissa, Eiviblocs,  que l'APREP va celebrar la setmana passada, n'és un perfecte exemple: l'aprenentatge es desenvolupa en una nova ecologia que transforma radicalment, el procés d'aprenentatge. En el nous contextos d'aprenentatge el qui, quan i com s'aprèn es multipliquen fins a l'infinit gràcies a la introducció de les TIC a l'educació.

Però Cesar Coll, a més, va destacar que sobretot, és el què el que necessita revisar-se profundament. Quin sentit té un currículum carregat de continguts en la societat del segle XXI? És urgent una revisió del disseny curricular que seleccioni aquells continguts que vertaderament, són necessaris en una societat on l'aprenentatge s'entèn ja al llarg i ample de la vida i on es preveu que una persona canviarà, durant la seva vida laboral, fins a set o vuit vegades de lloc de feina. 

El debat és necessari i l'acord, per reduir continguts i treballar competències bàsiques, encara més. Per on començam? César Coll fa una revisió de tot allò que no podem deixar de tenir en compte, i comparteix amb naltros la presentació. A més, aviat ho podrem tornar a escoltar en vídeo també.
 

Presentació utilitzada per César Coll durant la seva conferència
Fotos

 

Vídeos de la conferència


Conferència César Coll (1ª Part) from aprep1 on Vimeo.


Conferència César Coll (2ª Part) from aprep1 on Vimeo.