RSS

II Premi d'Innovació Educativa APREP

divendres, 29 d’octubre del 2010

L'APREP té el gust de presentar-vos la nova convocatòria del Premi d'Innovació Educativa APREP. En la imatge, teniu les instruccions... no dubteu en llegir-les i sobretot, si teniu una experiència innovadora, en presentar-vos a aquesta II edició del Premi.

L'APREP com a MRP vol donar suport als docents de les nostres illes que estan treballant dur per aplicar metodologies renovades on l'alumne passa del tradicional rol passiu a un rol actiu i central en el qual troba la motivació per aprendre i construir el seu propi coneixement.

Confiam en aquest curs com el curs de l'inici del canvi, i l'APREP vol estar donant el seu suport a tots i totes els que estan fent que el canvi metodològi sigui possible.

A partir d'ara, ja estam esperant les vostres propostes...



Disseny cortesia d'impremta Ibosim

APREP 2010-11

El curs està ben començat i l'APREP tot i que encara no havia donat notícies, ha estat treballant intensament per preparar les accions que es duran a terme durant el present curs 2010-11.

Enguany serà un curs intens perquè tendrem el II Premi d'Innovació Educativa APREP i una nova edició del Cicle Parlant d'Educació.

No us ho perdreu, veritat? Esperam en aquest nou curs poder comptar amb el vostre suport i sobretot, que ben aviat, ens tornem a trobar i parlem d'educació... que és el que més ens agrada!

Bona sort en aquest curs a tothom!