RSS

Cicle de conferències Parlant d'educació

divendres, 2 de gener del 2009


Amb el nou any, tenim el gust d'anunciar un nou cicle de conferències:

Parlant d’Educació: Escola, LOE i treball per competències





L’Associació Pitiüsa per a la Renovació Pedagògica i el Centre de Professors d’Eivissa i Formentera us presentam la tercera edició del cicle Parlant d’Educació. Una nova edició que, gràcies a l’èxit de les anteriors, s’ha pogut ampliar a quatre conferències.

Enguany ens centram en el tema del treball de les competències dins el marc de la LOE: Escola, LOE i treball per competències. Ens plau poder comptar amb les aportacions de quatre figures rellevants del nostre àmbit educatiu.

Inaugura el cicle Carmen Maestro Martín que parlarà del futur de l’educació espanyola i el paper de la participació de la comunitat educativa, tema que coneix en qualitat de presidenta del CEE.

Antoni Zabala se centrarà expressament en el currículum per competències, del qual n’és un expert. I Jordi Adell, professor de reconegut prestigi en el camp de la tecnologia educativa, versarà sobre el paper de l’educació en la societat digital.

Finalment, tancarà el cicle Francesc Imbernón, expert en didàctica i organització educativa, que es referirà al desenvolupament professional dels docents.

L’APREP continua així una línea d’actuació que té com a objectiu fomentar la reflexió de tota la comunitat educativa i contribuir a la millora de la feina que es fa als nostres centres escolars. Us presentam aquest nou cicle que hem preparat amb la intenció de portar a Eivissa ponents de primera línea que ens ajudin a tots, cadascú des del lloc que li pertoca, a trobar el millor camí per tal de donar resposta a les necessitats educatives dels nostres infants.

Aquestes conferències formen part també del cicle Escola, LOE i treball per competències, convocat pel Centre de Professorat d’Eivissa i Formentera, i estan reconeguts amb un crèdit de formació.

Esperam la vostra participació! Estau tots i totes convidats!


NOTA: Els diferents actes de les Parlant d’educació tendran lloc al Club Diario de Ibiza, avinguda de la Pau, s/n, Eivissa a les 8 del vespre. L’assistència és lluire i gratuïta.


CARTELL DEL CICLE AQUÍ


PROGRAMA DEL CICLE AQUÍ